torstai 2. maaliskuuta 2017

Oho...

Jostain syystä moni viimeisimpien postausten kuvista olivat tuhoutuneet. En todellakaan muista, mitkä kaikki kuvat siellä oikein oli... Korjaan asiaa nyt hieman.

Moni niistä kuvista, jotka olin postannut, oli toisten ihmisten ohjeilla tehtyjä ja ei niinkään nörtti-aiheisia. Pyrimme tekemään työmme omilla ohjeillamme. Joten toisaalta ehkä hyvä, että kuvat korruptoituivat, saadan blogia vähän putsattua... Niin paljon kuin täällä edes on mitään putsattavaa.

Liitän tähän postaukseen muutaman kuvan. Moni töistä on myynnissä edelleen ja tilauksia saa tehdä. Olemme miettineet paljon, että hakisimme conien taidekujiin. Meille Tracon 2015 oli loistava kokemus. Ei hemmetti, siitä on niin kauan aikaa? 2016 saa luvan mennä roskakoriin palamaan, siitä ei paljon mitään hyvää kuulunut. Olimme kaikki GeekyCatsissa niin kiireisiä sun muuta, ettemme  edes pyrkineet coneihin 2016. Toivottavasti 2017 on miellyttävämpi vuosi.

Mutta nyt, kuvia: Steampunk-henkiset kynsikkäät. Bambulangasta, oikein miellyttävät pitää.
 Kettuja! Paljon kettuja! Näitä tein kolme. Yksi meni yhdelle tubettajalle/streamaajalle, kaksi sitten taas oli tilaustöitä.


 Lisää kettuja! Nämäkin menivät myös tubettajalle lahjaksi. Tässä hän avaamassa pakettini:

Tein itselleni lokakuiseen larppiin viitan. Taitaa olla myös ensimmäinen kuva GeekyCatsissa, jossa näkyy ihan ihminen. Johan. Tuo siis olen minä. Tai Adallinda, Rhiannonin lapset uudelleenpelautuksesta.
Ja vielä larppikamaa. Toinen Retkikunta peliin 18.3. olen tekemässä palvelusneito Eliselle vyöpussia, jossa on hänen isäntäsuvun vaakuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti